Podcastguiden

Det eneste sted du behøves at gå hen, for at få de bedste tips og tricks til at starte din egen succesfulde podcast til din virksomhed. Få bl.a. gode råd til: 

#1

Hvilke virksomheder bør have en podcast?

Det korte svar er i mine øjne ALLE! Men, og der er et men, da hele præmissen for at have en podcast er afgørende. Hvis du ser din podcast som én stor annoncerings- og salgskanal for din virksomhed, vil du opleve, at lytterne flygter og dermed får du intet ud af det hårde arbejde. 

#2

De rigtig gode grunde til at din virksomhed bør podcaste

Lav en podcast og få alt virksomheden drømmer om; adgang til målgruppen, tillid til dit brand, udvid netværket og fortæl de gode historier. Du er nysgerrig på formatet, men søger svar på hvorfor din virksomhed bør have en podcast? Det forsøger jeg at svare dig på i denne episode.

#3

5 Dårlige undskyldninger der forhindrer din virksomhed i at podcaste

Fælles for undskyldningerne er, at det ikke skal holde dig tilbage for at komme i gang med din podcast. Jeg sørger for at give dig svaret på, hvordan du kommer de forskellige undskyldninger til livs.

#4

Sådan går du fra idé til solidt koncept

Hvis du har læst alle de gode grunde til at starte en podcast, tænker du sikkert; hvordan laver man en podcast på den bedst mulige måde.  Her får du guiden til alt fra idé til udgivelse, gennem brainstorm, forskellige formater og prisen på udstyr. 

#5

Få styr på alt det praktiske og tekniske

Lyt med når jeg fortæller, hvordan du er sikret god lyd fra start og optager remote. Vi får ligeledes også styr på din jingle, dit logo og hvordan du får din podcast på Apple Podcast, Spotify osv.

#6

Værtens helt enorme betydning og gode råd til før, under og efter et interview

Lyt med når jeg fortæller dig, hvorfor værten har en helt enorm betydning for jeres podcast. Ja, faktisk større betydning end lyden. Samtidig klæder jeg dig også på til at lave interviews med de gæster du skal interview i jeres kommende podcast.

#7

Sådan fastholder du lytterne gennem en hel episode og den næste efter den

I denne episoder giver jeg dig mine bedste råd til hvordan du med en god intro, storytelling og ved at bruge en helt simpel model kan fastholde lytterne gennem en hel episode. Og få dem til at lytte til den næste efter den.

#8

De primære grunde til, at LAZZAWEB podcaster

Lyt med når Patrik Lazzarotto, CEO & Founder af LAZZAWEB fortæller hvorfor har valgt at investere i at udvikle og drifte podcasten LAZZATALKS, men også hvilke fordomme og indvendinger han havde inden de gik i gang. Læs også hele case-beskrivelsen her.

#9

De gode råd til launch og markedsføring af din (kommende) podcast

Din podcast er ingenting uden markedsføring. I denne episode giver jeg dig mine bedste råd og tricks til at din podcast får den bedst mulige start med de mest engagerede lyttere.

#10

Svarene på de oftest stillede spørgsmål (pt. 1)

Lyt med når jeg giver dig svarene på de oftest stillede spørgsmål jeg får fra kunder, samarbejdspartnere osv osv. Du får bl.a. svaret på: Kan jeg få nye kunder gennem min podcast? Hvorfor skal jeg podcaste fremfor at lave videoer, nyhedsbrev mm.? Tager det meget tid i hverdagen at producere en podcast?

#11

Sådan får du din podcast på Apple Podcast og Spotify (.. og lidt om data)

Lyt med når jeg fortæller dig, hvordan du får din podcast på din mest populære platforme som Apple Podcast og Spotify. Det er nemlig ret simpelt!

#12

Sådan podcaster du i en travl hverdag

For de fleste virker det til at være en kæmpe udfordring at få presset en podcast ind i en allerede travl hverdag med masser af salg og andre marketingaktiviteter. Sådan behøves det ikke at være. Lyt med og hør hvorfor og hvordan du driver en succesfuld podcast i en allerede travl hverdag.

#13

De mest populære formater i businesspodcasts (.. og de bedste råd)

Lyt med når jeg giver dig en kort beskrivelse af solo-, samtale- og interviewpodcast formaterne. Og ligeledes giver dig de bedste råd til, hvordan du får størst mulig succes med formaterne.

#14

(pt. 1/4 med Podcast Marketing) - Fordele og ulemper ved forskellige formater

*Denne episode er et uddrag af en episode i podcasten Podcast Marketing, som jeg deltog i i December 2021* – Lyt med når vi diskuterer fordele og ulemper ved de forskellige formater. Jeg er nemlig stor fortaler for interviewpodcasts (selvom jeg også laver PodcastGuiden), mens Niels i sær mener der er nogle klare ulemper. 

#15

(pt. 2/4 med Podcast Marketing) - Må du være sælger-Helge i din podcast?

*Denne episode er et uddrag af en episode i podcasten Podcast Marketing, som jeg deltog i i December 2021* – Lyt med når vi afsløre hvor meget klogere vi er blevet på, hvor meget du må sælge i din podcast. Ja, det er din primære opgave som podcaster at skabe værdi, men hvis ikke lytterne ved hvordan DU kan hjælpe dem – så køber de bare ikke af dig.

#16

(pt. 3/4 med Podcast Marketing) - Hvorfor du i mine øjne ikke behøves at udgive en ny episode hver uge

*Denne episode er et uddrag af en episode i podcasten Podcast Marketing, som jeg deltog i i December 2021* Lyt med når jeg sammen med Niels og Mads gør dig klogere på hvornår og hvorfor du bør udgive en ny episode kontinuerligt. Men også hvilke klare fordele der er i at producere en serie med et vis antal episoder.

#17

(pt. 4/4 med Podcast Marketing) - Podcasting styrker din egen kommunikation

*Denne episode er et uddrag af en episode i podcasten Podcast Marketing, som jeg deltog i i December 2021* – Lyt med når Mads Lyngø stiller mig et spørgsmål, som jeg slet ikke er forberedt på. Primært taler vi dog om, hvorfor vi synes podcastmediet er fantastisk, men også hvordan det kan styrke din egen kommunikation

Tiltræk kunderne, og styrk jeres brand med en podcast

Vil du læse mere om, hvordan en podcast kan løfte din forretning? Samt få flere fakta om, hvor effektivt et marketingværktøj en podcast er? Så hent den gratis guide til, hvordan dit firma får succes med podcasting.

Få svar på:

  • Hvorfor er podcasting blevet så populært
  • Hvorfor podcasting virker så effektivt
  • Hvor mange, der lytter til podcast herhjemme

Få en plan til:

  • Hvordan du kommer i gang med podcasting
  • Hvordan du tiltrækker og fastholder lytterne
  • Hvordan du bruger podcasts i markedsføringen
whiterpaper podcast

Få alt at vide om podcasting!

BOOK 30 MIN. UFORPLIGTENDE SPARRING