Hvordan kan et lønsystem skabe stærkere relationer og opbygge tillid? Og hvad får de ud af fokusere på engagerende og tillidsskabende indhold?                                                                                                                

Salary skaber stærkere relationer og opbygger tillid,

ved at hjælpe målgruppen med løn, HR og administration

salary case ugli fruit productions podcast marketing branding
mikron på tripod illustration

Podcasten Micro Heroes

”I MicroHeroes giver vi mikrofonen videre til hverdagens helte hos små- og mellemstore virksomheder i Danmark. Vi deler deres historier, erfaringer og gode råd til at skabe en mere enkel hverdag med bedre styr på løn, HR, og administration. Du får også masser af konkrete tips fra holdet hos Salary, hvordan du sparer tid, slipper for tastearbejde og får bedre overblik i din virksomheds administration.”

Hvem er Salary?

Salary gør det nemmere at drive virksomhed. De automatiserer og forenkler administrationen, så brugerne har frie hænder til at effektivisere og udvikle forretningen.

De har skabt et lønsystem, som alle kan forstå. Virksomhedsejeren, bogholderen og medarbejderen får glæde af Salary – hele vejen til banken. Det kan kun lade sig gøre, fordi de har ti års erfaring indenfor regnskabssoftware og samarbejder med en lang række dygtige bogholdere, der er med til at sikre en stærk faglighed og brugervenlighed. 

illustration af rødt hjerte med hovedtelefoner på

Salary skaber ørehængende indhold, der kan genbruges på tværs af alle marketingkanaler

Med podcasten Micro Heroes ønsker Salary at hjælpe deres potentielle kunder på en helt ny måde. Verden flyder over med E-bøger og PDF’er, der lover guld og grønne skove, hvor brugerne er tvunget til at betale med deres e-mail. I stedet er Salary gået en anden vej og har skabt en podcast fyldt med gode tips til løn, HR og administration. Dette er med til at opbygge tillid til Salarys kompetencer, hvilket i sidste ende resul-terer i, at kunden vælger dem fremfor konkurrenten.

 
Modsat en PDF, som de reelt ikke ved, hvor mange læser, er det anderledes med en podcast. Undersøgelser (bl.a. fra Edison Research) viser, at 4 ud af 5 lytter til 75% eller mere af en hel episode, når de først har tunet sig ind.


Udover en ørehængende podcast, som flere og flere lytter til, bruger de også Micro Heroes til at markedsføre Salary på tværs af alle marketingkanaler, deriblandt paid social, nyhedsbreve samt organisk på sociale medier.

Sådan hjalp vi Salary med at drive deres egen podcast (Konsulent-pakken)

Salary kontaktede Ugli Fruit Productions, fordi de gik med en idé om at servere tips, tricks og andre guldkorn til deres målgruppe via en podcast. Vi indledte samarbejdet med en workshop, hvor vi greb den flyvske idé og hjalp Salary med at få skabt et letforståeligt koncept, som var muligt for dem selv at arbejde videre med. I hver episode gennemgår de en konkret udfordring og serverer løsningen til målgruppen. Simpelt, men yderst effektivt og konkret. I episode 3 fokuserer de eksempelvis på ”7 råd til færre fejl i lønnen.” På den måde brander Salary sig som en virksomhed, der giver – uden at forvente noget igen. Det er et best practice på karma, der med garanti bliver kvitteret med nye kunder.

Vi hjalp også Salary med at købe det bedst mulige udstyr på markedet ud fra deres budget, og vi afholdt en mini-redigeringsworkshop, hvor deres Creative Content Manager Nanna lærte at redigere en episode i programmet Hindenburg. Samarbejdet blev rundet af ved at give Salarys podcast den bedst mulige start gennem gode og simple råd til launch og markedsføring. 


skydeskive ikon
kvinde med hovedtelefoner og talebobel med ordet podcast illustration

Uden podcasten ville Salary bare gøre som alle andre...

… du ved, lave det ene whitepaper efter det andet. I stedet har de sparket gang i et unikt show, som taler til deres målgruppe på en helt ny og engagerende måde med dét resultat, at de opbygger tillid og stærke relationer til deres potentielle og eksisterende kunder.

Det siger Salary om samarbejdet med Ugli Fruit Productions

Ugli Fruit Productions har været en fantastisk samarbejdspartner for os, og vi har fra starten følt at de var med på rejsen.

Vi har fået kompetent sparring hele vejen fra konceptudvikling, til teknik, produktion og distribution, og er med sikker hånd blevet guidet uden om alle begynder fejlene.

Med hjælp fra Ugli Fruit Productions er vi lykkedes med at lancere en podcast der skaber værdi for vores kunder, engagerer vores målgruppe, og som vi er pokkers stolte af.  

– Patrick Qureshi, CMO hos Salary

mund med udtryk talk talk illustration
talebobel med teksten podcast

Skal vi også skabe en podcast til dig?

Vil du også opnå større kendskab og tillid hos din målgruppe ligesom TALK International? Så book en gratis og helt uforpligtende sparring i 30 minutter allerede i dag.

Tiltræk kunderne, og styrk jeres brand med en podcast

Vil du læse mere om, hvordan en podcast kan løfte din forretning? Samt få flere fakta om, hvor effektivt et marketingværktøj en podcast er? Så hent den gratis guide til, hvordan dit firma får succes med podcasting.

Få svar på:

  • Hvorfor er podcasting blevet så populært
  • Hvorfor podcasting virker så effektivt
  • Hvor mange, der lytter til podcast herhjemme

Få en plan til:

  • Hvordan du kommer i gang med podcasting
  • Hvordan du tiltrækker og fastholder lytterne
  • Hvordan du bruger podcasts i markedsføringen
whiterpaper podcast

Få alt at vide om podcasting!

BOOK 30 MIN. UFORPLIGTENDE SPARRING