Klassikeren

Klassikeren er til virksomheden, som vil have skabt tillidsskabende og engagerende indhold til deres branding, salg og markedsføring med en kvalitetsproduceret podcast.

Vi hjælper jer hele vejen fra den første spæde idé over optagelse og produktion og til færdig udgivelse i en lækker lydkvalitet, som vil kilde både jeres målgruppes nysgerrighed og øregang.

Vi indleder samarbejdet med en workshop, hvor vi går i dybden med både målgruppen, konceptet og det klare formål med podcasten.

Derfra handler det udelukkende om jeres målgruppe. Det er dem, der skal bruge deres dyrebare tid på at lytte til jer, og føler de ikke, at podcasten er lavet til dem, så finder de en anden. Mere simpelt sagt: Podcasten skal ikke handle om jer, men om jeres målgruppe.

Det er ikke nok bare at sætte sig ned en eller flere personer og trykke “record” – der skal være en klar plan for, hvilke budskaber i ønsker skal være centrale i hver episode. Sammen sætter vi os ned, finder den røde tråd og vinkler den med det klare formål, at målgruppen finder emnet interessant, men vigtigst af alt: De skal føle episoden er lavet til dem og ikke omvendt.

Vi hjælper med tilrettelæggelse og den røde tråd i hver episode, hvilket sikrer jer, at hver optagelsesdag er nøje planlagt. Det gør, at vi kan optage 3-6 episoder på en dag, og I vil opleve, at det gør processen mere effektiv og let for jer.

Lyden er ekstremt vigtig i fastholdelsen af lytterne, og vi sikrer jer den bedste på markedet med vores high-end lydstudie. Mikrofonerne er blandt de bedste på markedet, og bliver bl.a. benyttet af DR og Podimo, men også af legendariske musikartister som Michael Jackson og Bruce Springsteen.

Vi tilbyder vores kunder forskellige muligheder for optagelse af de planlagte episoder, bl.a. i vores eget studie i hjertet af Aalborg, men vi kommer også gerne ud til jer med vores mobile lydstudie.

I denne del af processen skal i bare læne jer tilbage og lade os gøre arbejdet færdigt. Vi tager jingle, intro og indholdet og samler det hele til lyttelækre ørehængere, som fastholder og skaber værdi for jeres lyttere. Hos os tør vi godt prale med, at vi skaber lytteoplevelser i høj kvalitet bl.a. ved at gå det producerede indhold minutiøst igennem. Her fjerner vi unødvendig ”støj” og sørger for at passionen, personligheden og det menneskelige aspekt skinner igennem. Det skal sikre jeres lyttere den bedst mulige oplevelse.

Podcasts er designet til at blive lyttet til, så vi bebrejder jer ikke, hvis podcastlogoer er den sidste ting, i tænker på. Når det så er sagt, er det visuelle udtryk et afgørende element. Et unikt podcast-logo hæver øjeblikkeligt jeres produktionsværdi, gør det nemmere at promovere jeres podcast og holder jeres branding konsistent og genkendelig.

Derfor er det at designe et podcast-logo ikke så simpelt, som det lyder. Den skal indkapsle din podcasts humør, tone, personlighed og temaer i et enkelt ikon.

Det kræver mere end man lige tror, og vi har derfor allieret os med Mie Heiberg, som bl.a. har lavet grafisk arbejde med Mofibo, Volkswagen og TDC.

Vi bruger selv Spreaker som podcast host, der som de selv siger det; udgiver din podcast på Apple Podcasts, Spotify osv. med enkelte klik. Det er stor fokus brugervenlighed og stabilitet, som er vigtigt for os. Ikke en eneste gang har vi oplevet problemer med upload af episoder eller lignende. På den måde undgår i også potentielle frustrationer med udgivelsen af jeres kommende podcast.

Spreaker giver mig desuden adgang til statistik om mine lyttere; f.eks. antal downloads, antal lyttere, likes, følgere og hvor lytterne kommer fra.

Ugli Fruit Productions gør det nemt at lyde godt. Men det er ikke nok. Indholdet skal fokusere på jeres målgruppes udfordringer, nysgerrighed og drømme. De skal føle podcasten er lavet til dem. Gennem vores ekspertise hjælper vi jer med at få produceret en podcast i høj kvalitet til jeres virksomheds branding, salg og undervisning.

Som skrevet før, så skal jeres kommende podcast handle udelukkende om målgruppen. Det er dem, der skal bruge deres dyrebare tid på at lytte til jer, og føler de ikke, at podcasten er lavet til dem, så finder de en anden. Mere simpelt sagt: Podcasten skal ikke handle om jer, men om jeres målgruppe.

Vi anbefaler at hjælpe lytterne med at løse konkrete og relaterbare udfordringer gøre dem klogere på aktuelle emner eller andre ting i jeres branche – så længe I fokuserer på at skabe værdi for lytteren. Det gør, at der bliver opbygget tillid imellem jeres virksomhed og lytteren og kun på den måde får I succes med at sælge i jeres podcast.

Jeres podcast er ingenting uden markedsføring. Sammen lægger vi en realistisk og skræddersyet marketingplan, der er let at eksekvere for jer. Vi kan hjælpe med produktion af små teasere til hver episode, så folk kan høre, hvad du har i posen til dem. Med det rigtige koncept, kvalitetsoptagelser og en markedsføringsplan, der rammer din målgruppe, er vejen banet for, at du får masser af taletid hos de lyttere, du allerhelst vil have som kunder. Det giver større synlighed, flere varme leads, flere kunder og kan hurtigt mærkes på din bundlinje.

4 ud af 5 lytter til 75% eller mere af en episode, når de først har tunet sig ind på en podcast (ifg. undersøgelser fra Edison Research.) Der findes ikke noget andet digitalt medie, hvor det er tilfældet.

Gennem podcastmediet opbygger i tillid til jer som virksomhed og skaber en personlig relation til jeres lyttere. Dette lader sig gøre, fordi I taler passioneret om det i brænder for, men også fordi hjernen er indstillet til at være følsom overfor den menneskelige stemme og de følelser, den udtrykker.

Det gør dét at tale direkte ind i ørerne på jeres kommende lyttere til en af de mest kraftfulde, personlige og autentiske måder at kommunikere med dem på. Jo større en personlig relation, de opbygger til jeres virksomhed, jo større er chancen for, at de enten selv køber eller anbefaler andre at købe dit produkt/ydelser.

Ugli Fruit Productions tilbyder en lang række tillægsydelser/services som giver yderligere mulighed for at differentiere jeres podcast positivt. Vi er stolte af at kunne levere den fulde pakke og hjælpe jer hele vejen fra idé til udgivelse. Og vi bliver mere stolte, når vi kan hjælpe jer med at gøre podcasten til en endnu større succes.

Det er ikke alle planer der forløber.. ja, efter planen. Det kan også sagtens være, at de gør. Men selvom vi har lagt den helt rette strategi for jeres kommende podcast, så vil der med stor sikkerhed opstå ‘bump på vejen’ – Hvis det sker, så tilbyder vi en eller flere opfølgningsmøder, hvor vi får podcasten tilbage på rette spor eller hjælper med en helt ny strategi. Det eneste vi ønsker er, at jeres kommende podcast bliver en stor succes.

Der vil altid være en eller flere spørgsmål, som skal besvares både under produktionen, men også efter udgivelse. Hos os er det en selvfølge, at du som kunde oplever et fleksibelt team, som altid er klar til at hjælpe, hvor vi kan og inden for rimelighedens grænser.

kontakt os og hør mere om

"Klassikeren"

Tag et lille skridt med en stor effekt, udfyld formularen. Så kontakter vi jer.

Hvis et billede siger mere end 1000 ord, så må en video RÅBE! – Heldigvis råber Patrick fra Lazzaweb ikke i den her video om vores samarbejde 😉

hør NOGLE KREATIONER

TAck talks

lazzaweb

TACK TALKS er en podcast produceret af TACK International i samarbejde med Ugli Fruit Productions.

TACK International er en af verdens førende uddannelsesvirksomheder inden for hovedområderne uddannelse og udvikling. Siden 1960 har TACK hjulpet små og store virksomheder i Danmark med at nå deres mål – og mere til. Ligesom TACK har spillet en vigtig brik i mange menneskers personlige udvikling og karriereløft.

Et podcast om skalering af virksomheder.
Du får en 360 graders indsigt i udfordringerne ved kraftig skalering af virksomheder. Det gælder alt inden for marketing, funding, kultur, arbejdsprocesser, ledelse og meget mere.

Arbejder du i en virksomhed i vækst, så er podcasten en “must-hear”.business danmark

frie

Hvordan styrker du din performance på jobbet og øger din markedsværdi?

Det får du masser af bud på, når en række spændende danske personligheder gæster podcast-serien Business Lounge til en inspirerende snak om personlig og faglig udvikling.

Business Danmarks podcast er for alle, som har et kommercielt mindset og interesse for forretnings- og selvudvikling. Business Lounge udkommer 10 gange om året.

“Hånden på kogepladen” er en ærlig og ufiltreret podcast Fra Frie Selvstændige om livet som selvstændig. Her taler vi om de sårbare emner og udfordringer, de fleste selvstændige kan genkende i deres egen hverdag.

For selvom livet som selvstændig rummer mange gode oplevelser, er det også vigtigt at turde tale om frustrationerne, refleksionerne, og alt det, vi ofte sidder alene tilbage med.

Hvad siger vores kunder?

Det siger LAZZAWEB om vores samarbejde

“Jeg har haft fornøjelsen af at producere fem podcast i samarbejde med Jakob. Det har været en sjov og lærerig proces. Jakob er ikke bange for at dele ud af hans viden, og det har b.la. resulteret i at vi inhouse, har fået opgraderet vores udstyr.

Vi står nu tilbage med et unikt og professionelt produkt samt med medarbejdere, der er vokset markant i relation til personlig udvikling. Vi var ikke kunne lykkedes på egen hånd, og er derfor superglade for Jakobs kompetencer.”

portræt af lazzaweb ceo

Patrik Lazzarotto

Founder & CEO ved LAZZAWEB

Det siger TACK International om vores samarbejde

portræt af Marie Kongsted

Maria Kongsted

TACK International

“Jakob har fra første dag forstået vores ideer og visioner bag begge koncepter. Podcastene lever til fulde op til alle vores forventninger. Jakob er nærværende og nysgerrig og dette skinner igennem, når han møder dem, som han skal interview til vores podcast.”

Det siger "Udsendt af Danmark" om vores samarbejde

”Vores samarbejde med Jakob har været enormt givende. Han arbejder næsten nådesløst på opgaven og opnår virkelig at få veteranernes fortælling frem på en god og informerende måde. For flere af veteranerne har det virket næsten terapeutisk at fortælle om det, de har været igennem. Derfor er de dybt taknemmelige over for Jakob.  Vi har ikke fortrudt det ét sekund, at vi indgik et samarbejde med Jakob.”

Jimmi Schoubo Povlsen

Jimmi Schoubo Povlsen

Stifter af Veterankortet.dk

Det siger Frie Selvstændige om samarbejdet

christian jensen frie selvstændige hånden på kogepladen

Christian Andreas Jensen

SoMe & Contentansvarlig hos Frie Selvstændige

“Vi har haft et forrygende samarbejde omkring Hånden på kogepladen, hvor vi er lykkes med at skabe unikt og kreativt indhold, der ræsonnerer hos målgruppen, og som samtidig er i tråd med det, vi i Frie Selvstændige kan hjælpe dem med.

Jakob har med sin viden og sit engagement bidraget til at gøre processen inspirerende, lærerig og nem, så vi nu står med en gennemarbejdet produktion, der er blevet taget godt imod, og som vi er stolte af.”

Kan du bedre lide tal og fakta

Vi har hjulpet mere end

0

virksomheder med at producere og skabe indhold nok til ikke mindre

end

0 +

podcast episoder!

for at det ikke skal være løgn, så svare det til...hold nu fast...

0 +

minutter rent, supersprødt

content - direkte til deres målgruppe.

Vi har produceret tillidsskabende og ørehængende indhold for en række større virksomheder, organisationer og Aalborg Kommune.  Herunder kan du se et udvalg af dem, som får nye kunder, medlemmer og følgere gennem kreativt og engagerende indhold.

Tiltræk kunderne, og styrk jeres brand med en podcast

Vil du læse mere om, hvordan en podcast kan løfte din forretning? Samt få flere fakta om, hvor effektivt et marketingværktøj en podcast er? Så hent den gratis guide til, hvordan dit firma får succes med podcasting.

Få svar på:

  • Hvorfor er podcasting blevet så populært
  • Hvorfor podcasting virker så effektivt
  • Hvor mange, der lytter til podcast herhjemme

Få en plan til:

  • Hvordan du kommer i gang med podcasting
  • Hvordan du tiltrækker og fastholder lytterne
  • Hvordan du bruger podcasts i markedsføringen
whiterpaper podcast

Få alt at vide om podcasting!

BOOK 30 MIN. UFORPLIGTENDE SPARRING