Hør det selv – og bliv overbevist

Jeg producerer podcasts for mange forskellige – og har også mine egne podcasts. Læs mere om de forskellige podcasts her, og hør selv, hvad det er, jeg kan gøre for din podcast.

Kundepodcasts

Her får du nogle eksempler på de podcasts, jeg har produceret for mine kunder.

Logo til TACK International

TACK International

For TACK International producerer vi to podcasts:

TACK Talks

TACK Talks opdaterer dig med ny viden og spændende input, og giver dig helt konkrete redskaber til, hvordan du udvikler dig i dit job inden for dit job, og som menneske generelt. Emnerne er særligt centreret omkring salg, ledelse og personlig udvikling

SPEAKERS Lounge

SPEAKERSlounge præsenterer dig for foredragsholdere, som fortæller om det, de brænder for og har på hjertet. Podcasten hjælper virksomheder og foreninger til at finde spændende foredragsholdere til deres næste arrangement.

Det siger TACK International om vores samarbejde

“Jakob har fra første dag forstået vores ideer og visioner bag begge koncepter. Podcastene lever til fulde op til alle vores forventninger. Jakob er nærværende og nysgerrig og dette skinner igennem, når han møder dem, som han skal interview til vores podcast.”

portræt af Marie Kongsted

Maria Kongsted

TACK International

Om TACK International

TACK International har siden 1960 arbejdet med uddannelse og udvikling af virksomheder og deres ansatte ud fra filosofien ”Learn it today – use it tomorrow”.

Logo til Lazzaweb

LAZZAWEB

For LAZZAWEB har vi produceret podcasten:

LAZZATALKS

LAZZATALKS handler om skalering af virksomheder, og giver en 360 graders indsigt i udfordringerne ved at drive en virksomhed i kraftig vækst. I de enkelte episoder kommer de ind på udfordringer inden for både marketing, funding, arbejdsprocesser og meget mere

Det siger LAZZAWEB om vores samarbejde

“Jeg har haft fornøjelsen af at producere fem podcast i samarbejde med Jakob. Det har været en sjov og lærerig proces. Jakob er ikke bange for at dele ud af hans viden, og det har b.la. resulteret i at vi inhouse, har fået opgraderet vores udstyr.

Vi står nu tilbage med et unikt og professionelt produkt samt med medarbejdere, der er vokset markant i relation til personlig udvikling. Vi var ikke kunne lykkedes på egen hånd, og er derfor superglade for Jakobs kompetencer.”

portræt af lazzaweb ceo

Patrik Lazzarotto

Founder & CEO ved LAZZAWEB

Om LAZZAWEB

LAZZAWEB er på 6 år vokset fra at være et lokalt webbureau i Aalborg til at være et landsdækkende bureau med speciale i Google Marketing – både i form af Google Ads og gode placeringer i søgeresultaterne ved hjælp af målrettet søgemaskineoptimering af kundernes hjemmesider.

Green Hub Denmark logo

Green Hub Denmark (en del af Aalborg Kommune)

For Green Hub Denmark producerer vipodcasten:

Den grønne omstilling

Podcasten Den grønne omstilling præsenterer en række ambitiøse virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige aktører inden for grønne teknologier, forretningsmodeller og løsninger. Her fortæller de, hvordan de arbejder målrettet med at komme i mål med det ambitiøse mål om en reduktion af CO2-udledningen på 70 % i år 2030.

Om Aalborg kommune & Green Hub Denmark

Aalborg kommune står for alle de offentlige tjenester som skole og ældrepleje m.v. samt den offentlige forvaltning af de 220.000 indbyggere, som bor i den nordjyske kommune. Podcasten Den grønne omstilling er lavet i samarbejde med Green Hub Danmark. Det er et offentligt-privat partnerskab, som arbejder med grøn innovation, bæredygtige forretningsmodeller, samt finder praktiske tilgange til, hvordan vi tackler klimaudfordringerne.

veterankortet logo

Veterankortet.dk og Udsendt af Danmark

For Veterankortet.dk og Udsendt af Danmark producerer vi podcasten:

Veteranhistorier

Her tager jeg rundt i landet og besøger tidligere soldater, som har været i krig for vores land. Under besøget forsøger jeg at forstå, hvorfor de valgte den livsfarlige tilstedeværelse som soldat i en krigszone, og hvordan de kunne side farvel til familie og venner for at drage i krig – og hvordan det formede dem som menneske med de fysiske og psykiske mén, det gav dem.

Det siger "Udsendt af Danmark" om vores samarbejde:

”Vores samarbejde med Jakob har været enormt givende. Han arbejder næsten nådesløst på opgaven og opnår virkelig at få veteranernes fortælling frem på en god og informerende måde. For flere af veteranerne har det virket næsten terapeutisk at fortælle om det, de har været igennem. Derfor er de dybt taknemmelige over for Jakob.  Vi har ikke fortrudt det ét sekund, at vi indgik et samarbejde med Jakob.”

Jimmi Schoubo Povlsen

Jimmi Schoubo Povlsen

Stifter af Veterankortet.dk

Om Veterankortet.dk og Udsendt af Danmark

Veterankortet samler rabatter og fordele til danske veteraner fra firmaer, som gerne vil anerkende Danmarks udsendte.
“Udsendt af Danmark” er en organisation under Forsvarsministeriets Personalestyrelse, der støtter soldater, veteraner og pårørende til de udsendte danske kvinder og mænd, som har gjort en særlig indsats for Danmark.

Skal vi også skabe en podcast til din virksomhed?

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed til at få succes og masser af købeklare, varme leads med en podcast. Vælg mellem:

Konsulent Pakken

Til dig som vil lære at producere sin egen podcast

Med konsulent pakken får i:

 • Konceptudvikling
 • Marketingplan
 • Opsætning af distributionen
 • Sparring og rådgivning
 • Mulighed for tilkøb

Den Interne

Den eneste rigtige vej til at optimere internt i jeres virksomhed, er det onboarding, strategi eller uddannelse? – vi har løsningen her!

Dette er med i Den interne:

 • Tilpasning af koncept
 • Tilrettelæggelse af episoder
 • Produktion af op til 10 episoder
 • Professionel redigering
 • Opsætning af distributionen
 • Opfølgning
 • Rådgivning
 • Logodesign
 • Jingle og meget mere..

Klassikeren

Til jer der vil have produceret tillidsskabende og engagerende indhold til jeres salg, branding og markedsføring

Med “Klassikeren” får i:

 • Skarpt koncept
 • Tilrettelæggelse af episoder
 • Produktion af op til 10 episoder
 • Professionel redigering
 • Gode lytteoplevelser
 • Tillidsskabende content
 • Mulighed for tillægsydelser

All(most) Inclusive

Til jer der går all-in og får produceret kvalitetsindhold, der kan bruges på tværs af alle marketingkanaler

Dette er med i All(most) Inclusive:

 • Alt fra klassikeren!!
 • Content til øvrige marketingkanaler
 • Professionelle videoteasers
 • Skarpe audiograms
 • Opsætning af landingsside
 • Fængende opslag til markedsføringen
 • Rabat på ekstra episoder
 • Logodesign
grøn lime slice

Egne podcasts

Der drives og produceres også en række podcast selv om emner vi brænder for.

hovedtelefoner med ledning illustration

Mit liv...

Hvad handler Mit liv … om?

Mit liv… er en podcast, hvor jeg besøger danskere, som har en spændende historie, der kræver at blive fortalt. Jeg stiller de nysgerrige og nærgående spørgsmål, så både jeg selv om mine lyttere kommer helt tæt på personen. Det har givet mange spændende indsigter i måske ikke så helt almindelige menneskers inspirerende og rørende historier. Historier, som ikke kan undgå at få os til at reflektere over det, vi har hørt.

jakob linneberg

Derfor har jeg lavet "Mit liv..."

Som person er jeg meget nysgerrig på mennesker. Derfor elsker jeg at høre, hvad der har formet dem, hvad deres drømme er, og hvordan de er nået dertil, hvor de er i livet i dag. Nogle går til fodbold og andre samler på antikviteter. Jeg går til podcasting, og ser det som en hobby at mødes, snakke og lære de her spændende personer at kende.

Sagt mellem os

Hvad handler "Sagt mellem os" om ?

Sagt Mellem OS er en podcast – eller måske nærmere et talkshow – hvor jeg udfordrer det uforberedte, men altid veloplagte panel med en række højaktuelle ledelsesdilemmaer, som lytterne har indsendt. Det bliver til spændende ledelsesdiskussioner, som skaber masser af inspiration, refleksion og giver andre måder at se tingene på for lytterne.

jakob linneberg

Derfor har jeg lavet "Sagt mellem os"

Podcasten ”Sagt Mellem Os” producerer jeg i samarbejde med Lasse Rich Henningsen (CEO ved Musikkens Hus Aalborg), Peter Boltau (CEO ved Cantona Systems) og Mette Schneider Mølgaard (Partner ved Det nye sort). Vi har alle 4 en kæmpe passion for ledelse. Jeg har en fortid som leder i for en række forskellige kædebutikker. Derfor har jeg stadig stor interesse i, hvad der rører sig indenfor ledelse og management.

hovedtelefoner med ledning illustration

PodcastGuiden

Hvad handler "PodcastGuiden" om ?

I PodcastGuiden giver jeg dig alt, hvad du skal vide, hvis du går og overvejer, hvordan du kan skabe en succesfuld podcast for din virksomhed. Hver episode er holdt kort og kontant, så du hurtigt kan få den viden, du har brug for. Det gør PodcastGuiden til det eneste sted, du behøves at gå hen, hvis du vil have de bedste tips og tricks til at blive en succesfuld podcaster.

jakob linneberg

Derfor har jeg lavet "PodcastGuiden"

Jeg har længe ønsket at lave en podcast, hvor jeg giver mine bedste tips og tricks til at starte, drive og markedsføre en podcast. Det hele bliver leveret i små spiselige og konkrete episoder, hvor bullshitet er skåret fra. Det er lige på og hårdt, og til hver episode er der konkrete værktøjer, lytterne kan tage med og bruge til at skabe en bedre podcast.

Tiltræk kunderne, og styrk jeres brand med en podcast

Vil du læse mere om, hvordan en podcast kan løfte din forretning? Samt få flere fakta om, hvor effektivt et marketingværktøj en podcast er? Så hent den gratis guide til, hvordan dit firma får succes med podcasting.

Få svar på:

 • Hvorfor er podcasting blevet så populært
 • Hvorfor podcasting virker så effektivt
 • Hvor mange, der lytter til podcast herhjemme

Få en plan til:

 • Hvordan du kommer i gang med podcasting
 • Hvordan du tiltrækker og fastholder lytterne
 • Hvordan du bruger podcasts i markedsføringen
whiterpaper podcast

Få alt at vide om podcasting!

BOOK 30 MIN. UFORPLIGTENDE SPARRING