Sådan fik Luuna Sommer produceret sin nye leadmagnet, som fik mere end 10.000 afspilninger på bare 2 måneder samt en førsteplads på hitlisterne.                                                                                                 

Sådan fik Luuna Sommer produceret sin nye leadmagnet

Vægtig Viden Luuna Sommer podcast ugli fruit productions
talebobel med teksten podcast


Podcasten Vægtig Viden - med Luuna Sommer

Velkommen til Vægtig Viden med Luuna Sommer. Her finder du ikke bare håbet, men også modet og lysten til at ændre dit liv for altid.

Når din krop kommer i balance, fløjtes slåskampen med kiloene af en gang for alle og du kommer til at blive let og livsglad, og det går hurtigere end du forestiller dig. For når kiloene forsvinder, slipper selvbebrejdelserne og selvkritikken. Det betyder at selvværdet begynder at boble, dit selvbillede forbedres og du får fornyet frihed. Du vil blive klar over, at der er mere end blot overflødige kilo på spil.

Du får serveret viden og inspiration, der tager dig skridtet videre mod døren til et forvandlet liv. Jeg glæder mig til at dele mine erfaringer med dig og endnu en gang tusind tak fordi du lytter med.

Hvem er Luuna Sommer?

Luuna Sommer hjælper kvinder (og en del mænd) med at få det liv, de fortjener. Hun har en stor faglig rygsæk, så du er sikker på, at hendes vejledning bunder i den nyeste viden og teori inden for vægttab, sundhed og kost.

illustration af rødt hjerte med hovedtelefoner på

Luuna har ikke bare fået produceret en podcast – hun har fået så meget mere

Luuna har ikke bare fået en podcast, som kan lyttes til på Spotify og Apple Podcasts. Hun har fået helt unik taletid med sin målgruppe, som beviseligt engagerer sig med podcasten sammenlignet med andre platforme. I 2020 udgav det amerikanske analysebureau Edison Research en undersøgelse, som bl.a. viste at 4 ud af 5 lytter til 75% eller mere af en hel episode, når de først har tunet sig ind på showet. Det er en helt ekstrem loyalitet sammenlignet med branded videoer på Facebook og YouTube.

Udover de 10 episoder har Luuna også fået produceret mere end 40 videoteasers med guldkorn og gode råd fra podcasten, som er ideelle at (gen)bruge på sociale medier, nyhedsbrevet og websitet. Udover at fungerer som engagerende indhold på andre platforme, skal det også lokke målgruppen til at høre podcasten og i sidste ende købe Luunas forløb.

Vi valgte at podcasten skulle kombinere vidensdeling og forvandlingshistorier med det formål at blåstemple Luunas metode og forløb. Med podcasten får målgruppen både mulighed for at høre, hvordan de konkrete værktøjer kan hjælpe dem mod et forvandlet liv, og høre hvordan andre har opnået store resultater. Det styrker ikke bare Luunas brand, men øger også tilliden til hendes kompetencer.

Sådan hjalp Ugli Fruit Productions Luuna fra idé til færdigproduceret podcast

Vi indledte samarbejdet med en workshop, hvor målet var at gå fra den flyvske idé til et simpelt og letforståeligt koncept, hvor målgruppen er defineret og lytterne ikke er i tvivl om, hvad de får ud at lytte til podcasten. I et ethvert projekt vi sparker i gang, er det vigtigt, at indholdet spiller på målgruppens banehalvdel – det lyder banalt og ligetil, men disciplinen er sværere end som så.

Derudover hjalp vi også Luuna med hvordan hun bør tilrettelægge hver episode, for det er ikke nok bare at sætte udstyret op og trykke record. Der skal være en klar rød tråd gennem hele episoden, hvor lytterne ikke er i tvivl om formålet og udbyttet.

For at lette processen og gøre det nemmere at få podcasten produceret, anbefalede vi også at planlægge og optage flere episoder på samme dag.

Efter optagelserne skulle Luuna blot længe sig tilbage, mens vi redigerede episoderne færdige indenfor 5 arbejdsdage. Ugli Fruit Productions sørger ligeledes for, at podcasten bliver udgivet på alle de relevante platforme som Apple Podcast, Spotify mm.

kvinde med hovedtelefoner og talebobel med ordet podcast illustration

Uden podcasten ville Luuna ikke have det samme talerør til målgruppen

Det at få succes med en podcast kræver tålmodighed, men Luuna har med Vægtig Viden rigtig gode forudsætninger for at styrke salget og sit eget personlige brand med indhold, som rammer målgruppen på en helt ny og engagerende måde.

Det siger Luuna Sommer om samarbejdet med Ugli Fruit Productions

”Fra min første kontakt til Jakob Sloth Linneberg til aflevering af den aftalte første sæson med 10 episoder i min podcast har Jakob vejledt mig, været fleksibel, professionel og set muligheder, alt i mens han har været venlig og imødekommende. 

Jeg har følt mig set, hørt og mine interesser har været i fokus.

For mig var det vigtigt at få en færdig løsning, så jeg kunne koncentrere mig om det, jeg er god til og hurtigt komme fra idé til et færdigt produkt. 

Efter godt 2 måneder har det foreløbigt resulteret i mere end 12,500 downloads. Jeg er mega tilfreds med det, vi har fået co-created.”

mund med udtryk talk talk illustration
talebobel med teksten podcast

Skal vi også skabe en podcast til dig?

Vil du også opnå større kendskab og tillid hos din målgruppe ligesom TALK International? Så book en gratis og helt uforpligtende sparring i 30 minutter allerede i dag.

Tiltræk kunderne, og styrk jeres brand med en podcast

Vil du læse mere om, hvordan en podcast kan løfte din forretning? Samt få flere fakta om, hvor effektivt et marketingværktøj en podcast er? Så hent den gratis guide til, hvordan dit firma får succes med podcasting.

Få svar på:

  • Hvorfor er podcasting blevet så populært
  • Hvorfor podcasting virker så effektivt
  • Hvor mange, der lytter til podcast herhjemme

Få en plan til:

  • Hvordan du kommer i gang med podcasting
  • Hvordan du tiltrækker og fastholder lytterne
  • Hvordan du bruger podcasts i markedsføringen
whiterpaper podcast

Få alt at vide om podcasting!

BOOK 30 MIN. UFORPLIGTENDE SPARRING