portefølge logo

Hør det selv – og bliv overbevist

Vi producerer podcasts for virksomheder, som har forstået værdien af at bruge engagerende og tillidsskabende content i deres salg, branding og markedsføring i form af en professionel podcast

business lounge

Business Danmark

“Først da det blev nemt blev det til virkelighed. Efter flere år tilløb til at lave en podcast blev det først til virkelighed, da vi fik kontakt til Jakob fra Ugli Fruit Productions.

Han formåede at gøre det let og trygt for os at komme i gang med projektet. Går du med tanken og drømmen, så kontakt Jakob, få det sat i system og ført ud i livet.”

Tobias Bai – Bestyrelsesmedlem & Udvalgsformand ved Business Danmark

hovedtelefoner ikon

Frie Selvstæn-
dige

“Jeg kan varmt anbefale Jakob og Ugli Fruit Productions, hvis du skal have lavet en podcast.

Vi har haft et forrygende samarbejde omkring Hånden på kogepladen, hvor vi er lykkes med at skabe unikt og kreativt indhold, der ræsonnerer hos målgruppen, og som samtidig er i tråd med det, vi i Frie Selvstændige kan hjælpe dem med.

Jakob har med sin viden og sit engagement bidraget til at gøre processen inspirerende, lærerig og nem, så vi nu står med en gennemarbejdet produktion, der er blevet taget godt imod, og som vi er stolte af.”

Christian Andreas Jensen – SoMe- & Contentansvarlig

Frie Selvstændige

Hånden på kogepladen

Tack Int.

”Hos TACK International ønskede vi at nå vores kunder på en anden måde, end vi hidtil havde gjort. Her var podcasten et oplagt medie for os, da det kunne give noget andet end vi tidligere havde tilbudt, og derfor kunne vi nå vores kunder på en anden måde.

Jakob har fra første dag forstået vores idéer og visioner bag podcasten, og den lever til fulde op til alle vores forventninger. Jakob er nærværende og nysgerrig, og det skinner igennem, når han møder dem, som han skal interviewe til vores podcast.”

Marie Kongsted – Salgs- og marketingdirektør hos TACK Int.

skydeskive ikon

LaZZAWEB

“Vi var ikke lykkedes på egen hånd

Jeg har haft fornøjelsen af at producere 5 podcastepisoder i samarbejde med Jakob. Det har været en sjov og lærerig proces. Jakob er ikke bange for at dele ud af sin viden, og det har b.la. resulteret i, at vi in house har fået opgraderet vores udstyr.

Vi står nu tilbage med et unikt og professionelt produkt samt med medarbejdere, der er vokset markant i relation til personlig udvikling. Vi var ikke lykkedes på egen hånd og er derfor superglade for Jakobs kompetencer.”

Patrik Lazzarotto – CEO & Founder hos LAZZAWEB

Udsendt af Danmark

“Jakob gav veteranerne en næsten terapeutisk oplevelse.

Vores samarbejde med Ugli Fruit Productions har været enormt givende. Han arbejder næsten nådesløst på opgaven og opnår virkelig at få veteranernes fortælling frem på en god og informerende måde. For flere af veteranerne har det virket næsten terapeutisk at fortælle om det, de har været igennem. Derfor er de dybt taknemmelige over for Jakob.

Vi har ikke fortrudt det ét sekund, at vi indgik et samarbejde med Jakob.”

Jimmi Schouboe – Stifter af Veterankortet.dk

 

projektledelse

Green Hub Denmark

Podcasten Den grønne omstilling præsenterer en række ambitiøse virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige aktører, der arbejder målrettet på at nå regeringens ambitiøse klimamål inden år 2030.

Green Hub Denmark manglede et medie i deres kommunikationsstrategi, hvor de kunne fortælle hele Danmark, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige aktører i Nordjylland bidrager til den grønne omstilling. Målet for omstillingen er at leve op til den ambitiøse klimalov, som kræver en CO2-reduktion på 70 % inden 2030.

Det er kompliceret stof, som er svært at gå i dybden med på eksempelvis sociale medier.

Den Grønne Omstilling

iværksætter
historier

Podtribe Media

Ugli Fruit Productions er producer og redaktør på Danmarks største iværksættermedie: Iværksætterhistorier.

I podcasten interviewer vi danske iværksætter med det formål at give andre med interesse for iværksætteri et indblik i personerne bag nogle af Danmarks fremmeste iværksættere. Det gør vi, fordi vi selv synes det er elskværdigt og motiverende at høre om hvordan, andre har opnået succes eller ramt bunden. 

Det kan være en rejse med mange bump på vejen, men vi tør godt love, at der er rigtig mange guldkorn at hente fra vores gæster. I samtalerne kommer vi blandt andet til at tale om alt det der sker bag kameraet på Løvens Hule, hvordan man skaber en vinderkultur, de uventede udfordringer, fuckups, sjove anekdoter og meget meget mere. 

 

Salary

“Ugli Fruit Productions har været en fantastisk samarbejdspartner for os, og vi har fra starten følt at de var med på rejsen.

Vi har fået kompetent sparring hele vejen fra konceptudvikling, til teknik, produktion og distribution, og er med sikker hånd blevet guidet uden om alle begynder fejlene.

Med hjælp fra Ugli Fruit Productions er vi lykkedes med at lancere en podcast der skaber værdi for vores kunder, engagerer vores målgruppe, og som vi er pokkers stolte af.”

Patrick Qureshi – CMO hos Salary

 

Lise Terp

Ugli Fruit Productions hjalp Lise hele vejen fra idé til udgivelse af hendes podcast Ringhjørnet – Konfliktløsning for ledere.

Om podcasten:

Hvis du nu kære lytter, skal være helt ærlig, synes du så ikke, at konflikter er spild af din tid? Og hvis du igen skal være helt ærligt. Har du så ikke også oplevet, at konflikten er eksploderet fordi, du ventede for længe?

Sandheden er at 40% af dem, der har meget dårligt arbejdsmiljø har søgt et andet job den seneste måned. Det samme har kun 4% af dem, der har et meget godt arbejdsmiljø. (DM undersøgelse 2019)

Min tese er at dårligt arbejdsmiljø er lig med konflikter.

Vi vil gerne i denne serie klæde dig bedst muligt på til at håndtere konflikter, så du fremstår modig, kompetent og tillidsvækkende.

 

Appelquist & co.

Ugli Fruit Productions hjalp Henrik Appelquist hele vejen fra idé til udgivelse af hans podcast Business of Tomorrow.

Om podcasten:

Business of Tomorrow er en eksklusiv podcast for den ambitiøse og visionære topleder. Her får du som topleder inspiration, viden og indsigt til din egen ledelse, og kan blive klogere og skarpere på ledelse af mennesker og organisationer. Podcasten er et ståsted for de nytænkende, innovative og eksperimenterende ledere, der har en ekstraordinær ambition om at skabe den uovervindelige organisation.

 

TACK Int.

Ugli Fruit Productions hjælper TACK International hele vejen fra idé til udgivelse af deres podcast SPEAKERSlounge sideløbende med deres anden podcast TACK Talks. 

Podcasten har til formål at præsentere foredragsholderne for lytterne, så de på forhånd kan høre hvilken person de “køber” til deres næste foredrag i virksomheden. 

Om podcasten:

SPEAKERSlounge præsenterer dig for foredragsholdere, som fortæller om, hvad de har på hjertet. Du vil blive præsenteret for en bred vifte af emner.

 

Skal vi også skabe en podcast til din virksomhed?

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed til at få succes og masser af købeklare, varme leads med en podcast. Vælg mellem:

Konsulent Pakken

Til dig som vil lære at producere sin egen podcast

Med konsulent pakken får i:

 • Konceptudvikling
 • Marketingplan
 • Opsætning af distributionen
 • Sparring og rådgivning
 • Mulighed for tilkøb

Den Interne

Den eneste rigtige vej til at optimere internt i jeres virksomhed, er det onboarding, strategi eller uddannelse? – vi har løsningen her!

Dette er med i Den interne:

 • Tilpasning af koncept
 • Tilrettelæggelse af episoder
 • Produktion af op til 10 episoder
 • Professionel redigering
 • Opsætning af distributionen
 • Opfølgning
 • Rådgivning
 • Logodesign
 • Jingle og meget mere..

Klassikeren

Til jer der vil have produceret tillidsskabende og engagerende indhold til jeres salg, branding og markedsføring

Med “Klassikeren” får i:

 • Skarpt koncept
 • Tilrettelæggelse af episoder
 • Produktion af op til 10 episoder
 • Professionel redigering
 • Gode lytteoplevelser
 • Tillidsskabende content
 • Mulighed for tillægsydelser

All(most) Inclusive

Til jer der går all-in og får produceret kvalitetsindhold, der kan bruges på tværs af alle marketingkanaler

Dette er med i All(most) Inclusive:

 • Alt fra klassikeren!!
 • Content til øvrige marketingkanaler
 • Professionelle videoteasers
 • Skarpe audiograms
 • Opsætning af landingsside
 • Fængende opslag til markedsføringen
 • Rabat på ekstra episoder
 • Logodesign
grøn lime slice

Egne podcasts

Der drives og produceres også en række podcast selv om emner vi brænder for.

hovedtelefoner med ledning illustration

Mit Liv...

Hvad handler Mit Liv … om?

Mit Liv… er en podcast, hvor jeg besøger danskere, som har en spændende historie, der kræver at blive fortalt. Jeg stiller de nysgerrige og nærgående spørgsmål, så både jeg selv om mine lyttere kommer helt tæt på personen. Det har givet mange spændende indsigter i måske ikke så helt almindelige menneskers inspirerende og rørende historier. Historier, som ikke kan undgå at få os til at reflektere over det, vi har hørt.

jakob linneberg

Derfor har jeg lavet "Mit liv..."

Som person er jeg meget nysgerrig på mennesker. Derfor elsker jeg at høre, hvad der har formet dem, hvad deres drømme er, og hvordan de er nået dertil, hvor de er i livet i dag. Nogle går til fodbold og andre samler på antikviteter. Jeg går til podcasting, og ser det som en hobby at mødes, snakke og lære de her spændende personer at kende.

Sagt mellem os

Hvad handler "Sagt mellem os" om ?

Sagt Mellem OS er en podcast – eller måske nærmere et talkshow – hvor jeg udfordrer det uforberedte, men altid veloplagte panel med en række højaktuelle ledelsesdilemmaer, som lytterne har indsendt. Det bliver til spændende ledelsesdiskussioner, som skaber masser af inspiration, refleksion og giver andre måder at se tingene på for lytterne.

jakob linneberg

Derfor har jeg lavet "Sagt mellem os"

Podcasten ”Sagt Mellem Os” producerer jeg i samarbejde med Lasse Rich Henningsen (CEO ved Musikkens Hus Aalborg), Peter Boltau (CEO ved Cantona Systems) og Mette Schneider Mølgaard (Partner ved Det nye sort). Vi har alle 4 en kæmpe passion for ledelse. Jeg har en fortid som leder i for en række forskellige kædebutikker. Derfor har jeg stadig stor interesse i, hvad der rører sig indenfor ledelse og management.

hovedtelefoner med ledning illustration

PodcastGuiden

Hvad handler "PodcastGuiden" om ?

I PodcastGuiden giver jeg dig alt, hvad du skal vide, hvis du går og overvejer, hvordan du kan skabe en succesfuld podcast for din virksomhed. Hver episode er holdt kort og kontant, så du hurtigt kan få den viden, du har brug for. Det gør PodcastGuiden til det eneste sted, du behøves at gå hen, hvis du vil have de bedste tips og tricks til at blive en succesfuld podcaster.

jakob linneberg

Derfor har jeg lavet "PodcastGuiden"

Jeg har længe ønsket at lave en podcast, hvor jeg giver mine bedste tips og tricks til at starte, drive og markedsføre en podcast. Det hele bliver leveret i små spiselige og konkrete episoder, hvor bullshitet er skåret fra. Det er lige på og hårdt, og til hver episode er der konkrete værktøjer, lytterne kan tage med og bruge til at skabe en bedre podcast.

Tiltræk kunderne, og styrk jeres brand med en podcast

Vil du læse mere om, hvordan en podcast kan løfte din forretning? Samt få flere fakta om, hvor effektivt et marketingværktøj en podcast er? Så hent den gratis guide til, hvordan dit firma får succes med podcasting.

Få svar på:

 • Hvorfor er podcasting blevet så populært
 • Hvorfor podcasting virker så effektivt
 • Hvor mange, der lytter til podcast herhjemme

Få en plan til:

 • Hvordan du kommer i gang med podcasting
 • Hvordan du tiltrækker og fastholder lytterne
 • Hvordan du bruger podcasts i markedsføringen
whiterpaper podcast

Få alt at vide om podcasting!

BOOK 30 MIN. UFORPLIGTENDE SPARRING