Hvordan kan en podcast knytte tættere bånd til Frie Selvstændiges eksisterende og potentielle medlemmer gennem værdiskabende indhold?                                                                                                                    

podcasten 'Hånden på Kogepladen' knytter tættere bånd til Frie Selvstændiges medlemmer

med værdiskabende og kreativt indhold, der bliver husket

frie selvstændig podcast hånden på kogepladen

Podcasten Hånden på Kogepladen

Selvom livet som selvstændig rummer mange gode oplevelser, er det også vigtigt at turde tale om frustrationerne, refleksionerne og alt det, vi ofte sidder alene tilbage med.

Vores vært Jakob er selv selvstændig og har været igennem det meste. Sammen med en række gæster tager han i hver episode et relevant emne op, og forhåbentlig får du ny inspiration til dit liv som selvstændig fra andre der, ligesom dig, har valgt et liv med “hånden på kogepladen 

mikron på tripod illustration
illustration af kvinde taler i mikrofon

Hvem er Frie Selvstændige?

Frie Selvstændige er en forening for selvstændige og iværksættere med +15.000 medlemmer. Frie Selvstændige tilbyder 1:1 sparring til opstart, drift og udvikling af din virksomhed, gratis juridisk hjælp, inkassoservice m.m.

Sådan hjalp vi Frie Selvstændige i mål

Frie Selvstændige hyrede Ugli Fruit Productions til at hjælpe dem med hele produktionen fra konceptudvikling til produktion af podcasten. Udover det assisterer vi også med værtsrollen, som bliver indtaget af Jakob Sloth Linneberg. Med Jakob får Frie Selvstændige en erfaren og nærværende vært, der kan styre ”slagets” gang.

Fra begge sider var vi var fast besluttet på, at hvis podcasten skulle tiltrække nye, men vedligeholde relationen til eksisterende kunder,
skulle episoderne bygges op omkring medlemmerne.

Vi startede processen med et konceptmøde, hvor Christian Jensen (SoMe- & Contentansvarlig) og Jacob Gjørtz (CMO) fortalte om deres ønsker og deres idéer til en podcast. Vi brainstormede frem og tilbage på forskellige koncepter og overvejede en værktøjskasse for Iværksættere og selvstændige, men valgte at fokusere på livet som selvstændig. Det gjorde vi, fordi det er relaterbart og genkendeligt indhold, der rusker i følelserne hos Fries eksisterende og potentielle medlemmer. Det er indhold der bliver husket! 

Kombineret med vores erfaring og viden om podcastmediet fik vi sammen skabt et solidt og simpelt koncept. Ugli Fruit Productions står i praksis for hele produktionen af podcasten lige fra planlægningen af emnerne i tæt samarbejde med Frie Selvstændige, over interview af gæster, til redigering, færdigklipning og distribuering af podcasten.

 
frie selvstændig podcast jacob elton dinna arbo
frie selvstændige podcast hånden på kogepladen benjamin phillip jakob sloth linneberg

Frie Selvstændige havde aldrig fået den samme kvalitetstid med potentielle og eksisterende medlemmer

Uden Hånden på kogepladen havde Frie Selvstændige ikke haft kreativt indhold, som de kan forkæle eksisterende og potentielle medlemmer med, i en verden hvor generisk, kedelig og traditionel content fylder mest. I stedet har de fået produceret ørehængende og følelsesruskende indhold der bruges på tværs af alle marketingkanaler. 

Derved styrker podcasten kendskabet til deres kerneområder, samt deres brand.

Det siger Frie Selvstændige om samarbejdet

Jeg kan varmt anbefale Jakob og Ugli Fruit Productions, hvis du skal have lavet en podcast.

Vi har haft et forrygende samarbejde omkring Hånden på kogepladen, hvor vi er lykkes med at skabe unikt og kreativt indhold, der ræsonnerer hos målgruppen, og som samtidig er i tråd med det, vi i Frie Selvstændige kan hjælpe dem med.

Jakob har med sin viden og sit engagement bidraget til at gøre processen inspirerende, lærerig og nem, så vi nu står med en gennemarbejdet produktion, der er blevet taget godt imod, og som vi er stolte af.

Christian Andreas Jensen – SoMe- & Contentansvarlig
Frie Selvstændige

christian jensen frie selvstændige hånden på kogepladen
talebobel med teksten podcast

Skal vi også skabe en podcast til dig?

Vil du også opnå større kendskab og tillid hos din målgruppe ligesom TALK International? Så book en gratis og helt uforpligtende sparring i 30 minutter allerede i dag.

Tiltræk kunderne, og styrk jeres brand med en podcast

Vil du læse mere om, hvordan en podcast kan løfte din forretning? Samt få flere fakta om, hvor effektivt et marketingværktøj en podcast er? Så hent den gratis guide til, hvordan dit firma får succes med podcasting.

Få svar på:

  • Hvorfor er podcasting blevet så populært
  • Hvorfor podcasting virker så effektivt
  • Hvor mange, der lytter til podcast herhjemme

Få en plan til:

  • Hvordan du kommer i gang med podcasting
  • Hvordan du tiltrækker og fastholder lytterne
  • Hvordan du bruger podcasts i markedsføringen
whiterpaper podcast

Få alt at vide om podcasting!

BOOK 30 MIN. UFORPLIGTENDE SPARRING